233746959 4275846439189998 5013549297306348932 n
Lieve gasten, 
 
Na acht seizoenen met heel veel plezier en liefde de camping gerund te hebben is het voor ons nu tijd voor iets anders. Een leuk jong Nederlands koppel gaat per februari de camping over nemen en het naar hun hand zetten. Hieronder stellen zij zich voor!  
 
Wij willen al onze gasten bedanken voor de acht jaar gezelligheid die jullie hebben gebracht. Doorreisgasten maar vooral ook de vasten gasten die trouw elk jaar zijn terug gekomen. Of gasten die na enkele jaren nog eens op bezoek zijn geweest.  
Dankzij jullie hebben wij de camping kunnen maken hoe hij nu geworden is. De camping waar wij acht pracht jaren hebben gewoond en gewerkt. 
 
Met veel liefde hebben wij de camping opgeknapt, veranderd , verbeterd en eigen gemaakt. Nu is het tijd voor de nieuwe eigenaren om er hun draai aan te geven. Wij wensen de nieuwe eigenaren dan ook een hele fijne toekomst toe en veel geluk. 
 
Lieve gasten, bedankt voor al die mooie jaren. Jullie blijven natuurlijk van harte welkom op Camping du Chateau bij de nieuwe eigenaren, wij hebben er alle vertrouwen in dat de camping een mooie toekomst tegemoet gaat! 

Liefs Bart, Caroline en Debby 
 
 


Chers campeurs et chers amis,

Na een lange zoektocht zijn wij op deze prachtige plek in Granges terecht gekomen. We zijn Debby, Caroline en Bart dankbaar dat ze het vertrouwen in ons hebben en zijn heel erg blij om Camping du Chateau over te nemen. Het is een plek waar vele van jullie al jaren komen, om een vertrouwde vakantie te vieren. Wij zullen ons inspannen om deze fijne plek te behouden en vinden het belangrijk dat alle gasten zich thuis voelen.

We kijken er naar uit om jullie hier te ontmoeten en om samen te proosten op mooie zomers. 
Per 1 februari 2022 staan wij klaar om alle tips en boekingen in ontvangst te nemen.

Veel liefs uit Utrecht,
A
rnout en Iris Wevers

 
 
 image